Politica de confidentialitate

CONFIDENTIALITATE

Acord de confidentialitate

Job Selection Corporation incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Dorim sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta on-line sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra ni le furnizati sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
JOB SELECTION CORPORATION este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 36391.
Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice JOB SELECTION CORPORATION are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Job Selection Corporation informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Deasemenea va informam ca datele personale colectate vor fi transferate colaboratorilor  nostri din strainatate si anume in: Cipru, Italia, Franta, Grecia, Germania, Statele Unite ale Americii, Anglia, Malaysia, si alte tari in care Job Selection a incheiat contracte de colaborare, etc.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre  Job Selection Corporation. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Job Selection Corporation de a va oferi serviciile solicitate. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@jobselection.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre: Job Selection Corporation, Str. Alexandru Odobescu nr.9, Office 1A, 500271 Brasov, Romania.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul Job Selection Corporation. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul Job Selection Corporation.
Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de Job Selection Corporation

In momentul inregistrarii la Job Selection Corporation , prin crearea unui cont, prin abonarea la newslettere, prin accesarea diferitelor servicii Job Selection Corporation, vizitarea anumitor site-uri din reteaua Job Selection Corporation , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Job Selection S.R.L. va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-urilor, Job Selection Corporation va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Job Selection Corporation si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-ului nostru, Job Selection Corporationcolecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.
In momentul inregistrarii/abonarii la newsletter/aplicarii si uploadarii de CV/trimiterii de mesaje/trimiterii de e-mail pe site-ul Job Selection Corporation va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale, fapt ce faciliteaza accesul Job Selection Corporation la datele dvs. cu caracter personal.

Job Selection Corporation de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.
Job Selection Corporation utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele servicii de care sunteti interesat.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Job Selection Corporation

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Job Selection Corporation, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Job Selection Corporation si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Job Selection Corporation este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Job Selection Corporation nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
Job Selection Corporation poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • Cu acordul dvs.;
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii serviciilor solicitate de dvs.
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Job Selection Corporation doar in masura in care este necesara asistenta lor.
  • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
    • e prevazut intr-o dispozitie legala;
    • protejeaza drepturile companiei Job Selection Corporation sau a companiilor afiliate;
    • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
    • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
    • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor Job Selection Corporation, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor servicii;
  • In cazul in care Job Selection Corporation fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Job Selection Corporation devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Job Selection Corporation.

CURRICULUM VITAE

Job Selection Corporation este o firma ce acorda posibilitatea de inregistrare a propriului C.V. in baza de date sau trimiterea prin e-mail la adresele: office@jobselection.ro; recrutare@jobselection.ro; services@jobselection.ro; info@jobselection.ro; training@jobselection.ro; job@jobselection.rocostacrew@jobselection.ro; shipjobs@jobselection.ro

Sistemul nostru de recrutare nu permite angajatorilor vizualizarea tuturor C.V.-urilor deoarece Job Selection Corporation doreste sa efectuezeze selectarea C.V.-urilor si sa le puna la dispozitie angajatorilor numai pe acelea care au relevanta.

Job Selection Corporation nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii C.V.-urilor de terte parti carora le-au fost pus la dispozitie C.V.-urile cat timp sunt in baza noastra de date.
Puteti cere stergerea CV-ul din baza noastra de date oricand (dar nu mai devreme de 2 luni de la cea mai recenta aplicare facuta de dvs. pentru un loc de munca). C.V.-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca furnizati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Dreptul utilizatorilor de a modifica si sterge datele detinute de Job Selection Corporation

Job Selection Corporation confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati furnizat, unele aspectele de care sunteti interesat. De asemenea puteti sa solicitati stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor serverul Job Selection Corporation e protejat de parole.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul Job Selection Corporation, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback

Job Selection Corporation ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii prin folosirea adresei de e-mail: office@jobselection.ro sau prin trimiterea unui mesaj la pagina de contact.

Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@jobselection.ro
Va multumim ca folositi serviciile Job Selection Corporation. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim cat mai bune servicii si sa devenim unul din partenerul dumneavoastra in viitor.

„Folosirea în continuare a Site-ului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a condiţiilor şi acordul de a vă conforma termenilor şi condiţiilor.”

În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare, aveţi obligaţia de a nu folosi site-ul, serviciile acestuia şi nici o informaţie conţinută în cadrul site-ului.

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed