fbpx

Ospatar | Sea Chefs – River Ships

Inapoi la Joburi

Post: Ospatar 

Locatie Job: Pe Nave Fluviale | Sea Chefs – River Ships

Informatii Contractuale

Locul de munca: la bordul unui vas de croaziera, pe rauri;

Contract – post permanent:  Pe perioada sezonului Martie – Decembrie; Vacanta: La 30 de zile lucrate, 7 zile de vacanta;

Contract – post de inlocuitor: pe perioada vacantei celui de pe postul permanent;

Facilitati:

  • cazarea (in cabina de 1-2 persoane in functie de postul oferit de companie), mesele si servicii medicale sunt asigurate gratuit la bord;
  • avantaj: companiile de River Cruises platesc biletul de avion pentru imbarcare debarcare;
  • nu aveti nevoie  viza pentru imbarcare;
  • plecari imediate, in Europa;
  • costuri minime pentru plecare (analize medicale unde este cazul);

Venituri: salariu motivant; contracte europene, cu toate taxele platite si beneficiile aferente;

Program de lucru: 7 zile pe saptamana, aproximativ 10 ore /zi, cu pauze pentru mesele principale (mic dejun, pranz si cina);

Descriere Job

Ospatar

Asigura servirea mesei clientilor in toate spatiile unde se desfasoara Operatiuni de Restaurant, indeplinind urmatoarele obligatii si responsabilitati esentiale:

  • Invata si foloseste terminologia si pronuntia corespunzatoare privind mancarurile si vinurile, pentru a imbunatati experienta de servire a mesei a clientilor;
  • Se familiarizeaza cu descrierile din meniu si cu listele de vinuri pentru a discuta in mod corespunzator acesti termeni cu clientii;
  • Solicita tacamuri, pahare si vesela pentru a aranja mesele. Aranjeaza mesele in conformitate cu standardele ce se impun;
  • Saluta si insoteste clientii la locurile repartizate lor;
  • Prezinta meniurile de mancaruri si bauturi clientilor, sugereaza feluri de mancare, vinurile corespunzatoare si raspunde la intrebari privind alegerile din meniu si de vinuri;
  • Face recomandari de preparate din meniu;
  • Transmite comenzile la bucatarie si serveste felurile de mancare si bauturi in diferite locatii;
  • Aseaza garniturile si orneaza farfuriile dupa cum se impune inainte de a le servi;
  • Introduce comenzile de mancare si bauturi in sistemul de inregistrare;
  • Intretine postul de lucru atribuit, inclusiv mesele, mesele laterale de bar si scaunele conform regulamentului de curatenie de pe vas si standardelor de sanatate publica;
  • Observa clientii pentru a le anticipa nevoile si raspunde oricaror cereri suplimentare si de asemenea stabileste cand s-a finalizat servirea mesei si a bauturilor;
  • Participa la programele artistice din sala de servire a mesei dupa cum i se ordona prin activitatile stabilite si prin adaptarile specifice itinerariului, cum ar fi spectacolele tematice din timpul noptilor;
  • Participa la sedinte, programe de instruire, cursuri si la alte activitati conexe, dupa cum i se cere.

Fisa Postului | Ospatar | Seachefs 

Video Viata la Bord | Sea Chefs

Criterii de Selectie

  • Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational;
  • Vorbitorii de Limba Germana au prioritate la imbarcare si la alegerea diverselor vapoare;
  • Cunoasterea unei alte limbi europene reprezinta un avantaj: franceza, italiana, germana, spaniola, etc.
  • Experienta profesionala anterioara si/sau cunostinte in domeniul postului solicitat;
  • Experienta anterioara pe vase de croaziera constituie avantaj;
  • Personalitate deschisa, atitutine pozitiva, spirit de initiativa, abilitati in relatii cu clientul, comunicare si lucru in echipa, entuziasm, flexibilitate, dornic de a experimenta si de a evolua in toate aspectele, personal si profesional, toleranta la stres;

Cerinte Specifice

  • Minim 1 an experienta de munca, in hoteluri sau vase de croaziera;
  • OPORTUNITATE: Candidatii care nu au experienta anterioara in hoteluri/restaurante dar doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu si au atitudinea corespunzatoare necesara pentru relatiile cu clientul, vor beneficia de training oferit de Seachefs;
  • Cunostinte in domeniul restaurant;
  • Demn de incredere, eficient si creativ;
  • Capabil de a lucra sub presiune si din proprie initiativa;
  • Maniere placute si politicos;
  • Abilitati de comunicare mai ales atunci cand se ocupa de pasageri;
  • Aspect curat;
  • Aptitudini organizatorice.

Info Companie Angajatoare | Sea Chefs | River & Ocean Ships

seachefs1 Sea Chefs este o companie fondata in 1999 cand a devenit responsabila cu managementul hotelurilor si restaurantelor pentru 4 vase maritime de croaziera. La scurt timp, compania a dobandit o reputatie buna in ceea ce priveste indeplinirea cererilor clientilor sai la un nivel excelent. Acest lucru a permis companiei Sea Chefs sa se dezvolte si sa preia responsabilitatea si pentru alte vase de croaziera.

Detalii Companie

Aplica pentru acest Job

Ultimele Joburi | Newsletter

Abonare la Newsletter

Pentru a fi la curent cu Noutatile si Serviciile pe care dorim sa le promovam, te invitam sa te abonezi la newsletter-ul nostru.

Daca esti in cautarea celei mai bune oportunitati pentru cariera ta, afli primul care sunt Joburile pentru care recrutam, despre promotiile la Consilierea in  Cariera - Evaluarea Personalitatii si a Aptitudinilor sau Training-urile pe care le organizam.

Introdu o adresa de e-mail in formularul de mai jos si apasa butonul „Abonare”. Adresa ta de email este in siguranta pentru ca ne respectam clientii.
Citeste Politica de Confidentialitate Aici

 

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here