fbpx

Info Companie Angajatoare | Harding Retailharding retail logo

 

Harding Retail, lucreaza in parteneriat cu 20 de firme de croaziera de top din lume.

Compania este fondata de familia Harding in 1930 si ofera servicii de vanzare cu amanuntul pentru produse de calitate.

Portofoliul companiei include peste 250 de magazine pe 62 de nave de croaziera. Harding Retail se concentreaza asupra clientilor sai, liniile de croaziera, iar oaspetii lor – clientii de vanzare cu amanuntul a companiei Harding Retail.

Cu birouri in Bristol, Miami si Sydney, sunt o afacere la nivel mondial, care intruchipeaza tot ceea ce este interesant in lumea calatoriei si petrecerii timpului liber.

Originile au inceput in urma cu aproape 200 de ani, cu Sam Edward Harding, care a inceput un magazin de macelarie care deservea comunitatea din Bristol. Ca oras port, a existat o necesitate de a furniza produse catre mai multe sute de nave, care au sosit in fiecare an, iar afacerea s-a extins in aprovizionarea de transport maritim. In 1930, Harding Bros Ltd. a fost format de fiul lui Sam, Percy, al carui fiu, Michael, a dezvoltat compania intr-unul dintre furnizorii de cel mai important de provizii a navelor din Europa.

La sfarsitul anilor 1980, fiul lui Michael, Neil (actualul presedinte) a dezvoltat afacerea si a introdus magazinele pe navele de croaziera. Printr-o serie de parteneriate de succes, afacerea a crescut si opereaza la bordul celor mai cunoscute linii de croaziera din lume.

Dorinta de a se extinde a fost consolidata prin fuziunea in noiembrie 2014, cu Flemingo International. Aceasta fuziune se va vedea, fara indoiala, cand Harding Retail va face urmatorul pas in istoria sa bogata.

Parteneri din Industria de Croaziera: Carnival Cruise Lines, P&O, Cunard, P&O Australia, Seabourn, Royal Caribbean, Regent, Oceania, Azamara, TUI, Viking, Thomson and Saga.

Brand-uri:

 

Video | Harding Retail Corporation

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here