fbpx

Evaluare

“Nu dezvolti o afacere – dezvolti oameni – oamenii vor dezvolta afacerea. Nu poti avea o afacere de succes, fara o multime de oameni de succes care sa o ajute sa creasca.” (inspirat Zig Ziglar)

De ce sa alegi solutiile noastre de evaluare a resurselor umane?

Iti poti crea propriile evaluari

Solutiile de evaluare oferite se impart in doua categorii:

 • Solutii personalizate standard

Aceste evaluari standard si dimensiuni predefinite acopera majoritatea nevoilor fundamentale ale organizatiilor si pot fi folosite in principal pentru selectie si recrutare, dezvoltarea oamenilor si stimularea nivelului de angajament, cresterea vanzarilor, dezvoltarea competentelor de leadership si compatibilizarea valorilor angajatilor cu cele ale companiei. Cu toate acestea, exista posibilitatea sa-ti construiesti propriile chestionare, alegand din sutele de dimensiuni disponibile.

 • Solutii personalizate integral

Daca evaluarile si rapoartele noastre standard nu sunt suficiente sau iti doresti instrumente si rapoarte dezvoltate exclusiv pe baza propriilor indicatori de performanta si a culturii organizationale specifice, putem dezvolta evaluari masurand cu exactitate valorile, competentele specifice si esentiale succesului companiei tale fie creand impreuna noi dimensiuni, fie alegand din cele peste 145 de dimensiuni, incepand de la comportamente si pana la abilitati si continuand cu alte caracteristici importante ale fortei de munca.

Ai acces gratuit la platforma noastra

Platforma este complet gratuita, ai control deplin si platesti doar evaluarile de care ai nevoie si pe care le folosesti. Nu platesti pentru mentenanta platformei sau pentru extindere de certificare.

Sunt bazate pe cercetari stiintifice

Daca esti familiarizat cu utilizarea unor instrumente de evaluare a resurselor umane, probabil ca stii deja cat de important este ca acestea sa fie valide si de incredere. Noi depasim toate standardele si indraznim sa spunem ca sunt putini furnizori traditionali (daca se poate spune ca sunt) care sa intruneasca nivelul nostru de calitate si inovare.

Poti lua decizii informate

Ai control total asupra accesului la platforma. Primesti rapoartele instantaneu, imediat ce candidatul incheie evaluarea. Astfel, daca trebuie sa vezi ce performanta are angajatul sau candidatul tau si cat de bine corespunde cerintelor postului sau organizatiei, nu iti va lua mai mult de cateva minute.

Sunt disponibile in mai multe limbi

Reprezinti o companie multinationala sau doresti sa angajezi alte nationalitati? Platforma este disponibila in prezent in 15 limbi inclusiv engleza, spaniola, portugheza, greaca, germana, franceza sau rusa, numarul acestora fiind in crestere. Platforma este utilizata actual in peste 30 de tari, permitand astfel completarea testului de catre un candidat sau angajat de o alta nationalitate in limba sa materna, rapoartele de evaluare putand fi obtinute in limba romana sau intr-una din cele 15 limbi disponibile.

Totul poate fi personalizat

Poti personaliza sau construi propriile evaluari si rapoarte cuprinzand astfel cultura organizationala si matricele de competenta ale companiei. Poti adopta design propriu si specific, de a adauga texte proprii si videoclipuri pentru a creste vizibilitatea si reputatia afacerii.

Care sunt solutiile noastre de evaluare?

Recrutare si selectie

Procesul de angajare presupune alegerea oamenilor potriviti, cu abilitatile si competentele adecvate si repartizarea lor in posturile corespunzatoare. Identificarea oamenilor potriviti pentru echipa ta poate fi un proces anevoios. Trebuie avut in vedere faptul ca abilitatile pot fi intotdeauna dezvoltate, dar caracterul si atitudinea sunt mult mai greu de schimbat, asa ca este recomandat sa plasezi angajatii in functii compatibile cu personalitatea, abilitatile si interesele lor.

Leadership si performanta

Valorificarea punctelor forte, a intereselor si a talentelor angajatilor este cea mai potrivita metoda catre dezvoltarea continua a companiei. Prin alinierea managementului de talente cu telurile si strategiile organizatiei, vei reusi sa dezvolti talentele din cadrul companiei la potentialul lor maxim. Rezultatele se vor imbunatati considerabil, iar angajatii vor deveni mult mai productivi si mai motivati.

Vanzari si relatii cu clientii

Se estimeaza ca pregatirea unui reprezentant de vanzari costa aproximativ 30,000 € si peste 7 luni de training. Este esential sa alegi oamenii cei mai potriviti in dezvoltarea companiei si, in acelasi timp, care sa aiba un impact pozitiv asupra profitului organizatiei. Cu instrumentele potrivite, cresterea productivitatii, reducerea numarului de greseli in vanzari si cresterea satisfactiei la locul de munca sunt modalitati clare si sigure de maximizare a rezultatelor si de reducere a resurselor cheltuite.

Dinamica echipei

Imaginati-va situatia in care cei mai buni oameni din compania ta se ocupa de rezolvarea unei probleme. Daca acestia nu pot colabora eficient, sansele companiei de a-si atinge obiectivele scad considerabil. Dinamica echipei presupune tot ce inseamna relatia dintre membrii acesteia si personalitatile lor respective. Interactiunile eficiente in cadrul echipei sunt esentiale pentru ca munca sa se desfasoare cat mai eficient la toate nivelurile si au un impact vizibil in orice mediu de lucru.

Implicarea si retentia angajatilor

O strategie de succes pe termen lung se bazeaza pe creșterea nivelului de implicare si de retentie al angajatilor. Persoanele cu un nivel crescut al implicarii se simt multumite sa-și foloseasca abilitătile si aptitudinile pentru indeplinirea obiectivelor identificabile cu cele ale angajatorului. Acesti angajati tind sa fie proactivi, receptivi si sunt capabili sa empatizeze cu restul echipei. Totodata, ei vor face tot posibilul pentru a aduce beneficii organizatiei deoarece se simt responsabili de rezultatul muncii lor si apreciați cu adevarat pentru contributiile aduse.

Wellbeing @ work

De prea mult timp, conceptul wellbeing @ work a fost subestimat. Nu numai ca ii face pe angajati sa se simta mai fericiti si mai motivati in rolurile lor, dar le permite si sa atinga niveluri mai ridicate de performanta. Simplu spus, o persoana fericita are mai multe sanse sa devina creativa si sa se angajeze pe deplin in job. Cresterea bunastarii este, in mare parte, o chestiune de potrivire mult mai adecvata a competentelor si a personalitatii oamenilor cu sarcinile pe care le indeplinesc zilnic.

Ce beneficii obtii pentru compania ta?

Angajarea oamenilor potriviti

Procesul de angajare presupune o imbinare intre stiinta si arta in egala masura. Noi te ajutam sa replici succesul prin definirea profilului oamenilor performanti intr-un rol profesional si folosirea acestuia ca model in evaluarea si selectia potentialilor candidati. Cu ajutorul acestor evaluari poti determina cu usurinta compatibilitatea candidatului cu postul si cu organizatia ta, rezolvand problema fluctuatiei de personal inca de la inceput.

Optimizarea performantelor

Cresterea continua a nivelului performantelor reprezinta un imperativ in lumea moderna a muncii. Evolutia sau declinul multor organizatii sunt influentate in mod direct de abilitatile, inteligenta emotionala, capacitatea de a lucra in echipa si talentul fiecarui angajat. Iti oferim posibilitatea de a identifica si dezvolta talentele si de a motiva angajatii sa isi atinga potentialul maxim.

Cresterea vanzarilor

Construirea unei echipe formate din oamenii potriviti poate face o diferenta fundamentala atunci cand vine vorba despre profitul final. Aceste instrumente iti ofera o modalitate de selectie a persoanelor care au competentele strategice si calitatile necesare pentru atingerea performantei in vanzari, identificand particularitatile ce definesc succesul fiecarei organizatii.

Imbunatitirea dinamicii echipelor

Nu exista o solutie magica pentru a construi peste noapte o echipa eficienta. O astfel de echipa necesita timp, efort si oamenii potriviti in pozitiile potrivite. Iti punem la dispozitie solutii de integrare a perceptiilor si stilurilor de lucru diferite, avand ca rezultat imbunatatirea comunicarii, reducerea conflictelor si maximizarea performantei atat la nivel individual cat si la nivelul intregii echipe.

Cresterea nivelului de engagement

Mentinerea unui nivel de engagement ridicat al angajatilor dintr-o companie este mai usor de zis decat de facut. Identificarea factorilor care stimuleaza motivatia reprezinta intotdeauna primul pas. Solutiile noastre te ajuta sa dobandesti o intelegere in profunzime a propriilor angajati, sa cresti retentia angajatilor cu performante ridicate, sa reduci absenteismul si sa sporesti productivitatea.

Optimizarea bunastarii ocupationale

Oamenii petrec mai mult timp la locul de munca decat in oricare alt mediu. Expertii au observat o crestere impresionanta a productivitatii de fiecare data cand sunt luate masurile necesare pentru a optimiza conditiile de munca si pentru a reduce stresul inutil. Platforma noastra iti ofera informatiile de care ai nevoie pentru a dezvolta programe de wellbeing cu impact pozitiv asupra vietii personale si profesionale a angajatilor tai.

Cui ne adresam?

 • Top si middle Management: CEO, CFO, Directori de Vanzari, Marketing, Manageri Resurse Umane, specialisti in Recrutare, Dezvoltare, Evaluare, Diagnoza, Formare, Training
 • Antreprenori
 • Psihologi
 • Reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale

Cum functioneaza intreg procesul de evaluare?

Cheia succesului pentru performanta unei organizatii o reprezinta resursa umana. Pentru activarea potentialului si a performantei organizatiei tale in scopul cresterii productivitatii este necesara acordarea permanenta a unei analize si atentii sporite resursei umane dupa cum urmeaza:

 • In cazul candidatilor: selectarea, angajarea si dezvoltarea celor mai buni candidati;
 • In cazul angajatilor: mentinerea ridicata a nivelului de angajament al angajatilor si cultivarea talentelor specific;
 • In cazul managerilor: dezvoltarea de lideri eficienti si cresterea productivitatii la nivelul intregii organizatii;
 • In cazul echipei: definirea rolurilor in echipa si optimizarea dinamicilor interpersonale.

Transpunerea in practica a analizei de mai sus presupune parcurgerea urmatorilor pasi: 

 1. Defineste competentele importante

Pentru identificarea si selectarea angajatilor potriviti respectiv imbunatatirea fortei de munca, trebuie sa iti identifici aspectele ce diferentiaza compania ta de alte companii. Astfel vei stii sa identifici predictorii de performanta ai candidatilor sau ai angajatilor tai actuali. Daca ai nevoie de ajutor in identificarea si definirea predictorilor, contacteaza-ne.

 1. Creeaza instrumentele de evaluare

Platforma de evaluare detine o mare varietate de dimensiuni disponibile, motiv pentru care iti dam posibilitatea de a alege din cele existente sau sa soliciti dimensiuni noi adecvate cerintelor tale specifice. Daca doresti mai multe detalii si consultanta pentru personalizarea instrumentelelor, contacteaza-ne.

 1. Evalueaza resursele umane

Procesul de evaluare este simplu si intuitiv. Iti vom crea un cont si te vom asista in procesul construirii profilelor vocationale si a trimiterii invitatiilor de participare catre candidati. La final iti punem la dispozitie rapoartele complete, usor de interpretat. Daca doresti informatii suplimentare despre procesul nostru de evaluare, contacteaza-ne.

 1. Implementeaza sugestiile de dezvoltare

Fie doresti sa angajezi, fie sa maximizezi potentialul unui angajat sau a intregii echipe, rapoartele detaliate ofera organizatiei tale un instrument esential catre progres. Aceste instrumente pot fi utilizate independent sau pot fi integrate in alte sisteme existente pentru optimizarea resurselor umane ale organizatiei tale. Cere testare gratuita a platformei.

Doresc servicii Evaluare Resurse Umane

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here