fbpx

Despre Noi vechi

Fondata in 1994, Job Selection este cea mai mare agentie de recrutare de personal pentru vase de croaziera din Romania. Cu o istorie de peste 25 de ani in industrie, am solutionat aplicatiile a peste 22.000 de candidati romani.

Ne propunem sa oferim asistenta profesionala companiilor din intreaga lume, prin asigurarea de servicii de informare, evaluare, consultanta si training a candidatilor cu scopul de a indeplini conditiile necesare si a spori sansele angajarii acestora de catre un angajator. Scopul nostru este imbunatatirea continua a recrutarii, a procesarii si a formarii profesionale si sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri.

Nu percepem taxa de recrutare de la candidati si suntem alaturi de ei pe parcursul intregului proces de angajare, dar si pe durata contractului.

Detinem toate acreditarile si certificarile pentru servicii de recrutare personal navigant.

Suntem reprezentanti oficiali pentru recrutare de personal al celor mai mari companii de croaziera din lume: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur Cruises, Azamara Club Cruises, Carnival Cruise Lines, Costa Crociere, Norwegian Cruise Lines, Seachefs, Anqor Staff Limited, Cruisinc Limited & Cruisinc Group si ai concesionarilor pentru vase de croaziera Starboard Cruise Services Inc., Harding Retail, Ocean View Monaco, Artlink, Park West Gallery.

Scurt Istoric

1994: Carmen Szasz a fondat prima firma de recrutare personal din Romania pentru departamentele Bar, Restaurant si Hotel din Industria de Croaziera respectiv pentru companiile: Royal Caribbean Cruises Ltd., Carnival Cruise Lines. Ulterior, portofoliul de clienti a crescut prin inceperea colaborarii cu companiile Costa Crociere, Norwegian Cruise Lines, Star Cruises, M.S.C. si cu concesionarii Starboard Cruise Services, Flagship Retail etc.

1997: Job Selection diversifica aria domeniilor de recrutare in aproape toate departamentele vaselor de croaziera: Bar, Restaurant, Bucatarie, Hotel, Casino, Foto-Video, Tehnic, Entertainment, Medical etc.

2001: Extinderea serviciilor de recrutare si procesarea vizelor pentru clienti subcontractori, agreati in operatiuni de reparatii-reabilitare vase de croaziera in porturi (dry-dock). Contractele acestora s-au desfasurat în şantiere navale din U.S.A., Italia, Franta, Singapore pentru urmatorii clienti: Carnival Cruise Lines, Costa Crociere, Holland America, Princess Cruises, Royal Caribbean International, MSC etc.

2010: Obtinerea Acreditarii emisa de Autoritatea Navala Romana pentru Recrutare Personal Navigant care a facilitat implicit dezvoltarea recrutarii de personal si pentru departamentele Deck & Engine.

2011: Diversificarea activitatii de recrutare prin autorizarea Job Selection la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale-Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Brasov ca Agent de Munca Temporara. Detinand aceasta autorizatie, Job Selection ofera partenerilor sai servicii complete de angajare temporara de personal in scopul executarii unei misiuni cu caracter temporar.

2013: Obtinerea Certificatului ISO:9001-2008 pentru Servicii de Recrutare Personal Navigant si Contractare Forta De Munca Temporara si atestarea indeplinirii cerintelor MLC 2006 – Maritime Labour Convention – ca si Manning Agent pentru Industria Maritima.

2014: Oferirea serviciilor de training adresate aplicantilor cu scopul imbunatatirii cunostintelor si abilitatilor profesionale cat si companiilor, respectiv angajatilor acestora, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si relatiilor cu clientii companiei, in scopul cresterii gradului de safisfactie al clientilor.

2015: Reorganizarea activitatilor principale prin constituirea Grupului de Firme Job Selection:

Job Selection Corporation: Recrutare Personal Navigant

Job Selection HR: Interim | Munca Temporara | Training

Job Selection HR : Agentia de Turism | Travel Inspire

Pentru a afla cele mai noi job-uri si pentru a aplica la unul dintre acestea, te invitam sa vizitezi pagina noastra cu Toate Joburile.

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here