fbpx

Cuvantul Managerului

În anul 1994 am pus în practică un proiect ambițios care la început era doar un vis frumos. Însă, cu pasiune, muncă și perseverență, ne-am dezvoltat și consolidat în fiecare zi, pentru ca astăzi, Job Selection să devină un brand puternic, recunoscut la nivel național și internațional.

Suntem prezenți pe piața muncii de 25 de ani, mai exact în industria ospitalității și a vaselor de croazieră, căutând, consiliind şi pregătind oameni talentați, muncitori, motivați, cu atitudine pozitivă, dornici de a evolua și a se dezvolta, de a-și construi o carieră.

Printr-o selecție atentă și riguroasă, ajutăm oamenii să-și găsească locul de muncă potrivit, să lucreze într-un mediu profesionist, la standarde internaționale, cu salarii decente şi care să îi împlinească profesional.

De ce? Deoarece atunci când spunem Job Selection, spunem:
Profesionalism: recunoscut de angajatori și care ne acordă încrederea lor.
Echipă: pentru că ascultăm, dialogăm, învățăm din diferențele de opinie pentru a fi mai eficienți împreună.
Onestitate: deoarece suntem transparenți și direcți, pentru a câștiga și păstra respectul fiecăruia.
Inovație: pentru că zi de zi, suntem atenți la oameni, le anticipăm nevoile și le răspundem creând ceva pe măsura așteptărilor.

Anul acesta aniversăm 25 de ani de la începutul activității noastre, 25 de ani de realizări, de provocări, de experiență acumulată, 25 de ani de relații interumane create în cadrul echipei dar și cu colaboratorii noștri și nu în ultimul rând cu aplicanții noștri. De 25 de ani schimbăm viețile oamenilor în bine, a celor care au crezut și au avut încredere în noi. Iar cu ajutorul lor am crescut și noi. Altfel spus, îi ajutăm să își schimbe viața în mai bine!

Colaboratorii noștri și zecile de mii de aplicanți, sunt un motiv pentru care am devenit și rămânem puternici. Cei care au apelat la serviciile noastre ne-au ajutat și ne ajută să fim cei mai buni, deoarece pentru noi cea mai mare realizare sunt clienții mulțumiți.

Aprecierea, încrederea și loialitatea tuturor colaboratorilor și aplicanților noștri ne onorează, ne obligă și ne ajută în același timp. Iar pentru toate acestea există un singur cuvânt: MULȚUMIM!

Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și care apelează la serviciile noastre și vă dorim să atingeți cât mai repede obiectivele pe care vi le-ați propus, să aveți parte de cele mai bune joburi, să faceți carieră în domeniile în care activați şi să nu uitați că noi suntem aici şi vă vom sprijini în acțiunile voastre ori de câte ori veți avea nevoie!
Pentru că cea mai importantă resursă sunteți voi! Noi vă punem în valoare!
LIFE CHANGING EXPERIENCE!

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed