fbpx

Cuvantul Managerului

In anul 1994 am pus in practica un proiect ambitios care la inceput era doar un vis frumos. Insa, cu pasiune, munca si perseverenta, ne-am dezvoltat si consolidat in fiecare zi, pentru ca astazi, Job Selection sa devina un brand puternic, recunoscut la nivel national si international.

Suntem prezenti pe piata muncii de 26 de ani, mai exact in industria ospitalitatii si a navelor de croaziera, cautand, consiliind si pregatind oameni talentati, muncitori, motivati, cu atitudine pozitiva, dornici de a evolua si a se dezvolta, de a-si construi o cariera.

Printr-o selectie atenta si riguroasa, ajutam oamenii sa-si gasească locul de munca potrivit, sa lucreze intr-un mediu profesionist, la standarde internationale, cu salarii decente si care sa ii împlineasca profesional.

De ce? Deoarece atunci cand spunem Job Selection, spunem:
Profesionalism: recunoscut de angajatori si care ne acorda increderea lor.
Echipa: pentru ca ascultam, dialogam, invatam din diferentele de opinie pentru a fi mai eficienti impreuna.
Onestitate: deoarece suntem transparenti si directi, pentru a castiga si pastra respectul fiecaruia.
Inovatie: pentru ca zi de zi, suntem atenti la oameni, le anticipam nevoile si le raspundem creand ceva pe masura asteptarilor.

Anul acesta aniversam 26 de ani de la inceputul activitatii noastre, 26 de ani de realizari, de provocari, de experienta acumulata, 26 de ani de relatii interumane create in cadrul echipei dar si cu colaboratorii nostri si nu in ultimul rand cu aplicantii nostri. De 26 de ani schimbam vietile oamenilor in bine, a celor care au crezut si au avut incredere in noi. Iar cu ajutorul lor am crescut si noi. Altfel spus, ii ajutam sa isi schimbe viata in mai bine!

Colaboratorii nostri si zecile de mii de aplicanti, sunt un motiv pentru care am devenit si ramanem puternici. Cei care au apelat la serviciile noastre ne-au ajutat si ne ajuta sa fim cei mai buni, deoarece pentru noi cea mai mare realizare sunt clientii multumiti.

Aprecierea, increderea si loialitatea tuturor colaboratorilor si aplicantilor nostri ne onoreaza, ne obliga si ne ajuta in acelasi timp. Iar pentru toate acestea exista un singur cuvant: Multumim!

Multumim tuturor celor care au incredere in noi si care apeleaza la serviciile noastre si va dorim sa atingeti cat mai repede obiectivele pe care vi le-ati propus, sa aveti parte de cele mai bune joburi, sa faceti cariera in domeniile in care activati si sa nu uitati ca noi suntem aici si va vom sprijini in actiunile voastre ori de cate ori veti avea nevoie!

Pentru ca cea mai importanta resursa sunteti voi! Noi va punem in valoare!

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here