Complexul Hotelier Wolf

Slide1


wolf1

Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinaţia ideală atât pentru oaspeţii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată.

Restaurantul Taverna Lupilor alături de cramă vă aşteaptă într-o atmosferă rustică întregită de instrumentişti populari. Meniul bogat în „bucate tradiţionale” şi nu numai, vă invită să vă incântaţi prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteţi organiza diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri, degustări de vinuri şi chiar training-uri.

Hotelul Wolf 1 prin simplitate şi eleganţă oferă servicii de înaltă calitate pentru relaxarea şi odihna oricărui oaspete. Clasificat la categoria 3* hotelul asigură condiţiile unui sejur de neuitat.
Bowling-ul şi biliardul
contribuie cu succes la completarea cărţii de vizită a complexului Wolf, oferind posibilitatea organizării de turnee interne şi internaţionale precum şi petrecerea unor seri plăcute alături de cei dragi.

Hotelul Wolf 2 s-a deschis începând cu Aprilie 2009, după un an de munca asiduă, chiar dacă ocupă o suprafață de peste 6000mpşi este structurat pe 5 nivele, crează o destinație ideala atât pentru escapadele de sfârşit de săptămână cat şi pentru întâlniri de afaceri importante prin îmbinarea stilului modern cu cel clasic şi al luxului cu rafinamentul.

Combinaţia ideală între nou şi tradiţional Complexul Wolf vă aşteaptă la porţile Branului.

Wolf 2

Parteneri

 

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed