fbpx

Training Candidati

Vorbesti Limba Engleza la nivel Conversational?

Vrei sa castigi bani si sa vezi lumea, dar nu ai experienta?

Job Selection HR are Solutia pentru Tine!

 • Organizam permanent Training-uri pentru departamentele Restaurant si Bar, in vederea obtinerii unui loc de munca pe vase de croaziera.
 • Joburile de Ajutor de Ospatar/Assistant Waiter, Barman Ospatar/Bar Waiter sunt cele mai multe disponibile in acest moment, la toate companiile de croaziera din intreaga lume.
 • Daca nu ai experienta anterioara in restaurant sau hotel, si nu esti calificat, dar iti doresti sa lucrezi pe un vas de croaziera, acum e momentul sa participi la un Training cu echipa Job Selection sa te pregatesti pentru un interviu de angajare de succes;
 • Te invatam cum sa fii un bun Ospatar sau Barman Ospatar, cum sa interactionezi cu clientii, meniuri internationale si multe alte tips & tricks pentru o viitoare cariera de succes, la bordul unui vas de croaziera.

Inscrie-te acum la un Training

In functie de cerintele partenerilor nostri si a aplicantilor, oferim servicii de training cu scopul de a imbunatati cunostintele si abilitatile profesionale ale aplicantilor interesati pentru un job pe vase de croaziera in meseriile de Ospatar, Barman, Camerist, Consilier Vanzari.

Sunt Aceste Training-uri Pentru Mine?

 • lucrezi in aceste meserii dar doresti sa iti imbunatatesti nivelul profesional cu scopul de a obtine performante mai bune la locul actual de munca sau un job mai bun;
 • esti fara experienta in domeniul HoReCa dar doresti sa acumulezi cunostinte in acest domeniu;
 • esti fara calificare sau experienta in domeniul HoReCa si interesat de conversie profesionala urmand ca ulterior, in baza cunostintelor si aptitudinilor dobandite pe alte cai decat cele formale, sa poti aplica pentru obtinerea un Certificat de Competente Profesionale in meseria pentru care ai optat.

Training Pentru Un Job Pe Vase de Croaziera

Suntem siguri ca te numeri printre milioanele de persoane care isi doresc sa lucreze intr-un mediu profesionist, sa fie apreciate pentru munca depusa, sa aiba venituri care sa le asigure o viata linistita si mai ales care sa isi construiasca o cariera profesionala.

Unul dintre mediile profesioniste de lucru este cel de pe vasele de croaziera. Pe langa castigul de bani, in acelasi timp ai oportunitatea de a calatori, de a vizita diferite destinatii exotice, de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite.

Sigur, nu este la indemana oricui sa obtina un job pe un vas de croaziera. Nu este indeajuns sa vorbesti limba engleza si nici macar sa ai ceva experienta pe un post similar in Romania.

Pe vas, totul este diferit. Mentalitatea, atitudinea, determinarea si vointa sunt cateva dintre atuurile/secretele celor care au avut succes in cariera lor pe un vas de croaziera.

Daca esti hotarat sa iti incerci sansa, sa-ti schimbi cursul vietii, noi te putem ajuta!

Primul tau pas, care este si cel mai important, poate chiar decisiv, este INTERVIUL DE ANGAJARE!

Si pentru ca primul tau pas sa nu fie unul gresit, cel de care va conta viitorul tau, suntem dispusi sa te ajutam sporindu-ti in acest fel sansele pentru a obtine un rezultat foarte bun in urma interviului de angajare.

Pasul doi este cel în care vei invata care este profilul angajatului de success care a ajuns sa aibă un job pe un vas de croaziera.

Cum Vom Face Acestea Posibile? 

Foarte simplu! Printr-un TRAINING desfasurat pe parcursul a doua zile, te vom invata toate aceste lucruri. Iti vom arata si te vom invata cum să devii candidatul ideal in fata angajatorului. Iti vom prezenta cum este viata la bord, iti vom arata care si cum trebuie sa fie atitudinea ta atat in relatia cu clientul cat si cu colegii tai.

De asemenea, vom face studii de caz si exercitii practice in diferite situatii de interactiune cu clientul, exemple de lucru in echipa.

Intr-un mod deschis, relaxat, interactiv dar foarte aplicativ veti trece prin tot ceea ce face deliciul clientilor. Astfel incat, la final, veti avea instrumentele necesare atat pentru a candida cu success la jobul pe care vi-l doriti cat si pentru a va putea face meseria excelent!

La Finalul Trainingului Vei Sti:

 • cum sa te prezinti la interviu;
 • cum decurge interviul;
 • ce calitati cauta angajatorul la un candidat;
 • sa iti concentrezi atentia pe client;
 • sa stabilesti cu clientul o relatie;
 • sa “citesti” omul, astfel incat sa il poti incanta;
 • sa ii dai acestuia senzatia ca este cel mai important om din lume;
 • sa il loializezi, determinandu-l sa revina in locatie si sa o recomande si cunostintelor lui;
 • sa intelegi si sa practici lucrul in echipa, spre bunastarea ta si a organizatiei;
 • sa intelegi necesitatea disciplinei, sa o accepti si sa o aplici.

Si nu in ultimul rand, starea ta de spirit va fi alta si vei pleca increzator in tine si in fortele tale!

Fa astazi acest prim pas si aplica acum la acest training care te va ajuta cu siguranta sa iti schimbi viitorul!

Pentru a te inscrie la un viitor training Job Selection HR contacteaza:

Ciprian Eusebiu Borgovan | Recruiter & Training Coordinator; e-mail la: job@jobselection.ro; Mobil: +40 722 282098

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed