fbpx

Informatii Munca Temporara

Ce Este Munca Temporara | Personal in Leasing

Munca temporara reprezinta pentru societatea moderna o binefacere. Oamenii sunt din ce in ce mai putin dispusi sa lucreze opt ore pe zi sau pe termen lung. 17% din lucratorii din Uniunea Europeana isi desfasoara activitatea pe baza contractelor partiale de munca.

Persoanele care apeleaza in mod special la prestarea de activitati temporare sunt tinerii absolventi, somerii, persoanele lipsite de experienta, precum si cele trecute de 50 de ani.

Munca temporara este utilizata nu numai ca un instrument de flexibilitate si acces la un loc de munca pentru tineri, ci si ca mod de reintegrare a muncitorilor adulti care au fost exclusi din sistemul productiv.

Munca temporara este evident un avantaj pentru persoanele care nu au o calificare.

Care Sunt Beneficiile Angajatului Temporar?

 • Perspective De Contract Permanent

Misiunea ta temporara iti poate deschide calea catre un loc de munca permanent, in cadrul aceleiasi companii. O pozitie permanenta s-ar putea ivi in curand la locul de munca actual – si, in calitate de angajat temporar care a dobandit deja experienta, vei avea cu siguranta un avantaj fata de alti candidati. Misiunea temporara il va ajuta pe angajator sa te cunoasca si sa iti evalueze performantele. In general, companiile prefera sa angajeze o persoana cu care au mai lucrat in trecut: cineva in care pot avea incredere si care stiu ca va fi alegerea optima pentru organizatia si pentru postul respectiv. Prin urmare, exista sanse reale ca, atunci cand apare o oportunitate de munca permanenta, angajatorul sa vina cu oferta de lucru catre angajatul temporar, mai degraba decat sa apeleze la candidati externi.

In SUA, aproximativ 72% dintre angajatii temporari primesc oferte de lucru permanent in cadrul companiilor la care au activat anterior in misiuni de munca temporara.

 • Un Salariu Decent

Salariile pentru joburile temporare sunt, de obicei, identice cu cele pentru pozitii permanente. Astfel, o misiune de munca temporara iti va oferi acel confort financiar care iti permite să fii mai selectiv cu oportunitatile de lucru permanent pe care le ai in vedere.

Un angajat temporar are avantaj in fata candidatilor mai putin experimentati, care au nevoie de training.

 • Oportunitati De Networking

O misiune temporara iti ofera sansa de a construi relatii cu ceilalti membri ai echipei. O retea solida de contacte si referinte iti poate deschide noi oportunitati de lucru sau chiar calea catre cariera ta de vis.

Un set bun de referinte obtinute din cercul de contacte iti improspatează CV-ul. Misiunile temporare te ajuta sa umpli golurile din curriculum. Experienta de munca temporara este realmente apreciata in randul angajatorilor de astazi.

 • Exersarea Abilitatilor

Talentul nefolosit rugineste. Fie ca este vorba de domeniul predilect sau de o industrie cu totul diferita, o misiune temporara inseamna experienta practica de lucru, un instrument valoros care iti creste sansele de angajare pe o piata din ce in ce mai competitiva. O oportunitate temporara te ajuta sa iti perfectionezi abilitatile, dar si sa iti imbogatesti portofoliul cu noi competente si sa ramai la curent cu tendintele si cerintele pietei.

De asemenea, o misiune temporara iti da sansa sa iti descoperi vocatia. Singura cale de a cunoaste este de a incerca un numar suficient de experiente de munca, pentru a dobandi o gama larg de competente si pentru a-ti afla punctele forte.

 • Program Flexibil

Munca temporara iti permite sa alegi cand si cat de mult sa lucrezi – si, in acelasi timp, sa-ti demonstrezi capacitatea de adaptare si de invatare rapida.

Ca angajat temporar, ai control deplin asupra carierei si timpului tau – poti lua pauze profesionale si poti dedica mai mult timp preocuparilor de natura personala. Desi lipsa unui loc de munca permanent s-ar putea sa te nelinisteasca la inceput, in curand vei descoperi flexibilitatea si libertatea pe care ti le ofera un contract temporar. Daca doresti sa ocolesti stresul, sa te concentrezi pe interesele si pasiunile tale, sa petreci mai mult timp cu familia sau pur si simplu sa te desprinzi de rutina zilnica si sa dobandesti o perspectiva mai profunda asupra lucrurilor, munca temporara este solutia perfecta pentru tine.

 • Castig De Incredere

Ai un motiv sa te trezesti dimineata, castigi bani, inveti lucruri noi, iti dezvolti o retea de contacte … Toate acestea te fac sa te simti mai implinit, iti dau incredere in abilitatile tale, in viitorul tau. Un loc de munca temporar este o solutie mult mai buna decat sa trimiti CV-uri in neștire si sa bati la usi fara a obtine vreun raspuns concret. Acum, desigur, nu te poti astepta ca o pozitie temporara sa iti asigure automat un contract permanent. Dar, chiar daca este vorba despre un simplu loc de munca temporar, tot vei iesi in castig. Munca temporara iti ofera un salariu si beneficii competitive, provocare, prilej de invatare, diversitate, flexibilitate si libertate.

Ce Oferim?

 • Contract de munca temporara semnat cu Job Selection HR, in baza Autorizatiei de Functionare ca Agent de Munca Temporara, emisa de Directia Politici de Ocupare Competente si Mobilitate Profesionala din cadrul Ministerului Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, pe perioada determinata, cu posibilitatea de reinnoire;
 • Salariul este acelasi cu al unui angajat permanent pentru un job similar;
 • Plata salariilor este garantata conform legii, prin garantia bancara depusa de Job Selection HR la Banca Transilvania;
 • Costurile privind angajarea sunt suportate de catre Job Selection HR: medicina muncii, protectia muncii, transportul la si de la locul de munca;
 • Cazarea la locul misiunii este gratuita;

Care Sunt Cerintele?

 • Cunoasterea limbii tarii in care se desfasoara misiunea – nivel de conversatie (daca misiunea de munca se desfasoara in afara tarii);
 • Studii atestate in domeniu (daca este cazul);
 • Experienta relevanta in domeniu;

Joburi Franta

Persoane cu experienta in domeniu, vorbitori de limba franceza

 • Kinetoterapeuti
 • Medici: toate specializarile
 • Asistente Medicale/Infirmiere

Pentru informatii suplimentare despre Joburile Interim si procedura de angajare trimiteti e-mail la : office@jobselection.ro

Aplica pentru un Job

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here