fbpx

Info Companie Angajatoare | Aida Cruises

Aida Cruises este cea mai mare linie de croaziera din Germania, fiind fondata in anul 1960. In același an, compania de stat a Germaniei de Est, Deutsche Seereederei, a cumparat o noua nava comerciala de linie suedeza–americana si a redenumit-o Volkerfreundschaft (“Prietenie intre oameni”). Asadar, acest nou vas de croaziera a fost lansat pe piata Germanei de Est, numind-o generic la acea vreme “holidaymaker ship”. Mai tarziu, nava a fost inchiriata de tour operatori straini pentru o perioada determinata de timp.

In anul 1994, compania Aida Cruises a comandat primul vas din noul sau brand de la compania Kvaerner Masa-Yards (cunoscuta in zilele noastre sub denumirea STX Finland) din Finlanda. Acest vas a fost numit Aida si a fost lansat in anul 1996, introducand un concept nou numit “club cruising”.

Experiența “club ship” a companiei Aida Cruises era total diferita de croazierele traditionale. Cu exceptia unui mic restaurant a la carte, precum si restaurante, unde toate mesele erau in stil buffet; nu se cerea tinuta obligatorie si se punea mare accent pe activitati ce tin de o stare de sanatate buna, cat si de o conditie fizica buna.

La bordul vaselor linei de croaziera Aida Cruises se va simti atmosfera germana, de aceea pasagerii sunt in ceea mai mare parte germani si europeni care cunosc limba germana, cum ar fi austrieci sau elvetieni.

Compania Aida Cruises detine in prezent 10 vase de croaziera, primul sau vas fiind lansat in 1996, iar cel mai nou avand lansarea in luna octombrie a anului 2015. Flota companiei fiind compusa de navele: AIDAcara, AIDAvita, AIDAaura, AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna, AIDAblu, AIDAsol, AIDAmar si AIDAstella. Cele mai noi vase ale flotei sunt AIDAprima, ce au avut lansarea in luna octombrie a anului 2015 si AIDAmia in luna martie a anului 2016.

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here